Dirigenten:

Vores dirigent er uddannet folkeskolelærer med dansk, matematik og musik som liniefag. Han har undervist i Esbjerg og Varde, har været viceinspektør i ungdomsskolen i en årrække, har været formand for LOF og ved siden af sit undervisningsarbejde har han altid beskæftiget sig med kor – i begyndelsen skolernes kor – men i de sidste 15 år også med voksenkor. Således er han  dirigent for Veterankoret fra Varde – et kor med snart 80 korsangere.
I 1999 stod Varde Sangforening uden dirigent, og efter nogle henvendelser indvilgede Carl F. Petersen i at være dirigent for Varde Sangforening, indtil man fandt en blivende.

Samarbejdet gik imidlertid så godt, at han besluttede sig for at blive, og siden da har dirigenten for Varde Sangforening heddet
Carl F. Petersen